Fotocredits: By Jis Fotografie

BABS Bente

Terugblikken - Nagenieten van een bijzondere en vooral persoonlijke trouwceremonie.

Trouwen Slot Doddendael door Trouwambtenaar BABS Bente

Wij zochten een trouwambtenaar die ons persoonlijke verhaal perfect zou kunnen verwoorden. Die verwachting heeft Bente overtroffen door niet alleen in gesprek te gaan met ons, maar juist ook de getuigen en ouders te benaderen. De speech had daardoor een hele natuurlijke flow met veel gevoel, emotie en een gepaste portie humor. Meerdere vrienden en familieleden spraken na de ceremonie vol lof over de woorden van Bente. Het was de perfecte weerspiegeling was van onze relatie. Kortom, op de vraag “Mag ik jouw trouwambtenaar zijn?” zeggen wij volmondig JA!
Nogmaals onwijs bedankt voor de uitmuntende start van een onvergetelijke dag!

Bob en Esther

mei 2022

Robin Stoutjesdijk
Robin Stoutjesdijk
17:12 29 Aug 22
We zijn heel blij met Bente op onze ceremonie, we raden haar zeker aan! Mooie woorden met een vleugje humor, en na afloop vele mooie complimenten over haar woorden teruggekregen van de gasten. Bente heeft onze ceremonie tot een onvergetelijk moment weten te maken, waar wij en onze gasten nog lang over zullen nagenieten! We zullen er niet van op kijken als we Bente terugzien op de volgende bruiloft van één van onze vrienden ;). Dankjewel Bente!
Jolien van Otterloo
Jolien van Otterloo
08:10 27 Aug 22
Babs Bente heeft onze trouwceremonie heel bijzonder gemaakt. Wij hebben Bente gevonden via een trouwwebsite en we hadden gelijk een goed gevoel. Daarna is ze langskomen bij ons thuis om kennis te maken. Vanaf het begin is Bente betrokken geweest bij onze bruiloft, niet alleen voor onze trouwceremonie maar verder vroeg ze regelmatig hoe het ging, ook had ze een aantal hele goede en fijne tips.Bente heeft echt de tijd genomen om ons te leren kennen. Onze trouwceremonie was dan ook heel bijzonder. Het was een prachtig verhaal met een lach en een traan, met een grapje maar ook serieus bij het officiële moment. Bente heeft ook contact opgenomen met meerdere dierbaren van ons en gevraagd naar een leuk verhaal of een bijzondere herinnering. Dit heeft ze allemaal verwerkt in haar verhaal.Bente, ontzettend bedankt voor je mooie trouwceremonie!lees verder
Hilde van den Heuvel
Hilde van den Heuvel
12:54 05 Jul 22
Wauw! Bente heeft onze trouwceremonie erg bijzonder gemaakt. Door onze persoonlijke verhalen af te wisselen met de mooie woorden van ouders en getuigen is het een prachtige ceremonie geworden! Achteraf hebben we vele complimenten ontvangen van ieder die aanwezig was. Ze heeft mooi gesproken, met een rustige stem en uitstraling, we zouden Bente aan iedereen aanbevelen!
Nicolette van Zomeren
Nicolette van Zomeren
10:22 29 Jun 22
Wat een mooie dag was het 22 Juni 2022, mede door de mooie en lieve speech die Bente heeft gegeven. Het contact vanaf het begin was goed, een lief en hartelijke Babs die goed aanvoelt wat we wilden. Bedankt Bente, xx
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

BABS Bente - Trouwambtenaar

Bente is bij ons thuis geweest om ons te leren kennen, ze heeft hiervoor alle tijd genomen. Wij hebben een prachtige ceremonie beleefd dankzij Bente, dit kregen wij ook terug te horen van onze gasten. Er is een mooi, boeiend en persoonlijk verhaal verteld. Wij raden daarom Bente ook bij toekomstige bruidsparen aan.
Bente ontzettend bedankt, een herinnering om nooit te vergeten!

Jeroen en Kristy

augustus 2021

Het geheel zat goed in elkaar, het was mooi hoe je alles aan elkaar had gebreid. Het veelvuldige contact tussen jou en onze familie en vrienden was echt de moeite waard. De ceremonie was heel persoonlijk en dat maakte het zo mooi. Nogmaals bedankt voor alle moeite die je in onze bruiloft hebt gestoken en de prachtige dag die je ons hebt gegeven!
Trouwambtenaar BABS Bente - Trouwen in het Engels

Oz en Danni
juni 2021

BABS Bente heeft van onze ceremonie een romantisch sprookje met een vleugje humor gemaakt. Tijdens het kennismakingsgesprek heeft zij de tijd genomen om naar onze verhalen te luisteren, welke ze daarna perfect heeft weten samen te voegen tot 1 geheel. Ze heeft naast onze verhalen ook die van de van de getuigen gevraagd, zodat het een persoonlijke touch had.

Kees en Marieke
september 2021

Terugblikken BABS Bente

Wat was het een schitterende dag, zeg! We hebben zo ontzettend genoten van het kasteel, de herfst, onze familie en vrienden, onze outfits en van jou als BABS. Zojuist de ceremonie weer helemaal terug gezien en het was nog mooier dan we hoopten. Je was heel zacht en lief, maar vooral rustig en relaxed. Omdat we zo uitgebreid hadden zitten kletsen, voelde het echt alsof je ons heel persoonlijk kende en dat kon je ook overdragen tijdens de ceremonie. Tijdens de voorbereidingen merkten we al dat je veel respect had voor onze keuzes, maar deze soms ook (ten goede) een beetje kon bijsturen. We kregen ook veel complimenten over jou hoor!

Hessel en Solange

november 2020

Getrouwd worden door BABS Bente is helemaal top. Er hangt een heerlijke ontspannen sfeer, Bente draagt een heel persoonlijk en mooi in elkaar gezet verhaal voor en alle gasten hebben de hele ceremonie lang een lach op hun gezicht. Super!
Terugblikken bruiloft

Stijn en Eefje
december 2020

Het verhaal dat je vertelde was persoonlijk en je nam echt de tijd voor ons. Hierdoor voelden we ons al snel op ons gemak. Een absolute plus is dat je daarnaast ook nog onze dierbaren hebt benaderd en dat je hun verhalen ook mee hebt genomen in je speech. Het was vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 klein, maar daardoor veel intiemer. De liefde was volop aanwezig! Door je open en vriendelijke uitstraling wisten we zeker dat het goed kwam.
Terugblikken bruiloft

Ivar en Janneke
december 2020

Buiten Trouwen

We kijken nog steeds met een fantastisch gevoel terug op onze bruiloft. Het gesprek vooraf was erg prettig, je luisterde naar onze wensen en er kon ook gelachen worden. De ceremonie zelf heb je zeer prettig begeleid. Het serieuze maar ook de grap kwam er allemaal in voor. Dat de ringen er niet waren, daar konden we samen hartelijk om lachen. We hebben veel positieve reacties ontvangen van onze gasten: “wat hadden jullie een leuke babs”. We willen jou zeker voor iedereen adviseren, wij zijn blij dat je ons getrouwd hebt.

Jorin en Mandy

september 2020

Wat was het een mooie dag, we zijn nog steeds heerlijk aan het nagenieten! Wij waren erg blij met onze keuze om jou als onze BABS te vragen! Zowel wij als onze familie vonden dat jij een geweldige speech gehouden hebt, zowel erg persoonlijk, ontroerend en met hier en daar wat humor. Jij hebt onze verhalen tot een mooi samenhangend verhaal gevormd. Een leuke insteek vonden wij dat je nog contact had gezocht met onze ouders.
Terugblikken - Trouwen in de Blaauwe Kamer

Thijs en Dorien
JULI 2020

Het was een fantastische dag en we hebben het gelukkig droog gehouden, zodat we buiten in de prachtige tuin konden trouwen. Fijn dat je daarin zo flexibel was. We hebben ontzettend genoten van de ceremonie en willen je hiervoor nogmaals hartelijk bedanken. Het paste helemaal bij ons en je gaf ons verhaal mooi weer.
Trouwen Huize Bergen

Roy en Marjoleine
JULI 2020

© 2021 BABS Bente | KVK 80524125