Fotocredits: By Jis Fotografie

BABS Bente

Terugblikken - Nagenieten van een bijzondere en vooral persoonlijke trouwceremonie.

BABS Bente - Trouwambtenaar

Bente is bij ons thuis geweest om ons te leren kennen, ze heeft hiervoor alle tijd genomen. Wij hebben een prachtige ceremonie beleefd dankzij Bente, dit kregen wij ook terug te horen van onze gasten. Er is een mooi, boeiend en persoonlijk verhaal verteld. Wij raden daarom Bente ook bij toekomstige bruidsparen aan.
Bente ontzettend bedankt, een herinnering om nooit te vergeten!

Jeroen en Kristy

augustus 2021

Het geheel zat goed in elkaar, het was mooi hoe je alles aan elkaar had gebreid. Het veelvuldige contact tussen jou en onze familie en vrienden was echt de moeite waard. De ceremonie was heel persoonlijk en dat maakte het zo mooi. Nogmaals bedankt voor alle moeite die je in onze bruiloft hebt gestoken en de prachtige dag die je ons hebt gegeven!
Trouwambtenaar BABS Bente - Trouwen in het Engels

Oz en Danni
juni 2021

BABS Bente heeft van onze ceremonie een romantisch sprookje met een vleugje humor gemaakt. Tijdens het kennismakingsgesprek heeft zij de tijd genomen om naar onze verhalen te luisteren, welke ze daarna perfect heeft weten samen te voegen tot 1 geheel. Ze heeft naast onze verhalen ook die van de van de getuigen gevraagd, zodat het een persoonlijke touch had.

Kees en Marieke
september 2021

Terugblikken BABS Bente

Wat was het een schitterende dag, zeg! We hebben zo ontzettend genoten van het kasteel, de herfst, onze familie en vrienden, onze outfits en van jou als BABS. Zojuist de ceremonie weer helemaal terug gezien en het was nog mooier dan we hoopten. Je was heel zacht en lief, maar vooral rustig en relaxed. Omdat we zo uitgebreid hadden zitten kletsen, voelde het echt alsof je ons heel persoonlijk kende en dat kon je ook overdragen tijdens de ceremonie. Tijdens de voorbereidingen merkten we al dat je veel respect had voor onze keuzes, maar deze soms ook (ten goede) een beetje kon bijsturen. We kregen ook veel complimenten over jou hoor!

Hessel en Solange

november 2020

Getrouwd worden door BABS Bente is helemaal top. Er hangt een heerlijke ontspannen sfeer, Bente draagt een heel persoonlijk en mooi in elkaar gezet verhaal voor en alle gasten hebben de hele ceremonie lang een lach op hun gezicht. Super!
Terugblikken bruiloft

Stijn en Eefje
december 2020

Het verhaal dat je vertelde was persoonlijk en je nam echt de tijd voor ons. Hierdoor voelden we ons al snel op ons gemak. Een absolute plus is dat je daarnaast ook nog onze dierbaren hebt benaderd en dat je hun verhalen ook mee hebt genomen in je speech. Het was vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 klein, maar daardoor veel intiemer. De liefde was volop aanwezig! Door je open en vriendelijke uitstraling wisten we zeker dat het goed kwam.
Terugblikken bruiloft

Ivar en Janneke
december 2020

Buiten Trouwen

We kijken nog steeds met een fantastisch gevoel terug op onze bruiloft. Het gesprek vooraf was erg prettig, je luisterde naar onze wensen en er kon ook gelachen worden. De ceremonie zelf heb je zeer prettig begeleid. Het serieuze maar ook de grap kwam er allemaal in voor. Dat de ringen er niet waren, daar konden we samen hartelijk om lachen. We hebben veel positieve reacties ontvangen van onze gasten: “wat hadden jullie een leuke babs”. We willen jou zeker voor iedereen adviseren, wij zijn blij dat je ons getrouwd hebt.

Jorin en Mandy

september 2020

Wat was het een mooie dag, we zijn nog steeds heerlijk aan het nagenieten! Wij waren erg blij met onze keuze om jou als onze BABS te vragen! Zowel wij als onze familie vonden dat jij een geweldige speech gehouden hebt, zowel erg persoonlijk, ontroerend en met hier en daar wat humor. Jij hebt onze verhalen tot een mooi samenhangend verhaal gevormd. Een leuke insteek vonden wij dat je nog contact had gezocht met onze ouders.
Terugblikken - Trouwen in de Blaauwe Kamer

Thijs en Dorien
JULI 2020

Het was een fantastische dag en we hebben het gelukkig droog gehouden, zodat we buiten in de prachtige tuin konden trouwen. Fijn dat je daarin zo flexibel was. We hebben ontzettend genoten van de ceremonie en willen je hiervoor nogmaals hartelijk bedanken. Het paste helemaal bij ons en je gaf ons verhaal mooi weer.
Trouwen Huize Bergen

Roy en Marjoleine
JULI 2020

BABS Bente Logo

BABS Bente - Dé persoonlijke trouwambtenaar

Bente Kesler  |  info@babsbente.nl  | 06 27 54 22 28

© 2021 BABS Bente | KVK 80524125