Fotocredits: By Jis Fotografie

BABS Bente

Terugblikken - Nagenieten van een bijzondere en vooral persoonlijke trouwceremonie.

Trouwen Slot Doddendael door Trouwambtenaar BABS Bente

Wij zochten een trouwambtenaar die ons persoonlijke verhaal perfect zou kunnen verwoorden. Die verwachting heeft Bente overtroffen door niet alleen in gesprek te gaan met ons, maar juist ook de getuigen en ouders te benaderen. De speech had daardoor een hele natuurlijke flow met veel gevoel, emotie en een gepaste portie humor. Meerdere vrienden en familieleden spraken na de ceremonie vol lof over de woorden van Bente. Het was de perfecte weerspiegeling was van onze relatie. Kortom, op de vraag “Mag ik jouw trouwambtenaar zijn?” zeggen wij volmondig JA!
Nogmaals onwijs bedankt voor de uitmuntende start van een onvergetelijke dag!

Bob en Esther

mei 2022

Nick EversNick Evers
08:27 08 Oct 23
We kijken met een fijn gevoel terug op onze ceremonie die werd geleid door Bente. We kunnen de gedegen voorbereiding – met een uitgebreid gesprek waarin proactief met ons werd meegedacht en nuttige tips werden gegeven – erg waarderen. We lieten ons graag adviseren door Bente, omdat ze haar kennis en ervaring snel wist te koppelen aan onze wensen.Door het betrekken van getuigen en/of ouders heeft de ceremonie voor meerdere mensen extra waarde gekregen. Vanuit de aanwezigen ook enkel positieve geluiden ontvangen.We hopen Bente nog vaker te zien als trouwambtenaar, maar dan uiteraard wel tijdens een ceremonie van anderen!
Merel van DelftMerel van Delft
15:27 02 Oct 23
WAUW! Wat hebben wij genoten van de ceremonie zoals BABS Bente deze heeft geleid. Een ontzettend persoonlijk verhaal, met grappige, informele en liefdevolle details. Bente heeft er veel tijd in gestopt, dat was aan alles te merken: en dat waarderen we zeer. Vooral dat onze getuigen en ouders gevraagd zijn om verhalen over ons te delen, iets wat de bruiloftsceremonie een verrassingseffect geeft.
Naomi VerdultNaomi Verdult
17:44 01 Oct 23
Bente heeft onze ceremonie onvergetelijk gemaakt door middel van een prachtig, persoonlijk verhaal. Ze wist het daarnaast luchtig te brengen wat ook fijn was gezien de emoties die erbij zo’n dag komen kijken. Verder vonden wij, maar ook onze gasten het super dat ouders en getuigen betrokken werden in het verhaal zodat deze vanuit meerdere perspectieven werd belicht. Kortom, Bente heeft de ceremonie maar ook het traject daarvoor super haar best gedaan en echt iets moois neergezet.
Boudewijn SmeetsBoudewijn Smeets
17:36 11 Sep 23
Zeer vriendelijk en makkelijk in omgang. Heeft goed geluisterd naar onze herinneringen en deze tot een leuk en persoonlijk verhaal gemaakt om tijdens de ceremonie te presenteren.
Helene BakkerHelene Bakker
10:42 08 Sep 23
Vanaf de eerste kennismaking bij ons thuis hadden we een goed gevoel bij Bente en dat gevoel bleek helemaal juist bij de ceremonie.Het was een prachtige ceremonie. Bente heeft familie en vrienden om input gevraagd en ook schriftelijk nog een aantal vragen aan ons gesteld. We hoorden onze woorden en die van onze gasten terug in de ceremonie, waarbij ook ruimte was voor een lach. De ceremonie was heel persoonlijk en voor ons heel bijzonder.
Mirthe ScheltensMirthe Scheltens
18:40 03 Sep 23
Alweer even geleden maar als de dag van gisteren in ons geheugen🫶24 juni hebben wij elkaar het ja-woord gegeven bij Kasteel Maurick in Vught. Wat was het een fantastische dag mede door het ons verhaal wat jij hebt verteld. De manier waarop jij ons verhaal vertelde was alsof we elkaar al jaren kennen. En dat terwijl we elkaar maar één keer hebben ontmoet. Dat zegt toch alles! Van onze naasten hebben wij hier veel positieve berichten over gehoord.Je bent een warm en lief persoon die precies aanvoelde waar wij ons wel en niet prettig bij voelde. De ceremonie was dan ook precies hoe wij zijn.Wij vonden het mooi hoe jij de woorden van onze familie overbracht. Heel oprecht en persoonlijk.We zouden jou aan iedereen aanraden! We wensen je veel werkplezier en geluk. Bedankt voor de mooie bijdrage aan onze dag ♥️Jaivy, Mirthe en Vinn
Remco van de KampRemco van de Kamp
19:16 06 Aug 23
Op 28 juni 2023 heeft BABS Bente de ceremonie gehouden op onze bruiloft.Wij en onze gasten hebben genoten van dit prachtige moment.Bij de kennismaking met Bente gaf zij al snel een vertrouwd gevoel om ons persoonlijke verhaal met haar te delen. Tijdens de ceremonie is dit bevestigd.In haar verhaal was er ruimte voor alle emoties, zowel een lach als een traan. Niet alleen voor ons, maar ook onze gasten hebben dit terug gegeven. Er was een goede afwisseling tussen de input die wij gegeven hadden en die van de gasten. Bente maakte goed gebruik van de anekdotes waardoor er veel herkenbaarheid was en het echt over ons ging.Bente brengt de ceremonie met overtuiging, enthousiasme, levendig en was goed verstaanbaar. Hierdoor gaven de gasten aan dat ze hun aandacht goed bij de ceremonie konden houden en geboeid bleven.Daarnaast heef Bente met ons meegedacht hoe ons zoontje bij de ceremonie betrokken kon worden. Dit heeft ze fantastisch tot uiting gebracht door hem het huwelijk te laten inslaan, nadat hij zelf de ringen had gebracht. Ook de akte mocht hij ondertekenen, die Bente zelf gemaakt had. Kortom de ceremonie paste perfect in het plaatje van hoe wij deze dag hadden voorgesteld.Wij kunnen Bente zeer aanbevelen als BABS.Groetjes Remco en Astrid.
Babs van den IngBabs van den Ing
18:13 28 Jul 23
Wat was het een prachtige ceremonie en wat heeft Bente haar verhaal mooi verteld! Het was afwisselend door de spontane opmerkingen tussendoor en de stiltes op het juiste moment.De woorden van de getuigen, waar Bente vooraf om heeft gevraagd, maakte de ceremonie verrassend en persoonlijk. De ceremonie was voor ons waardevoller en meer bijzonder dan we vooraf hadden verwacht.We kregen positieve reacties van onze gasten: ‘Het leek wel alsof ze jullie kende’, ‘ze bracht het met gevoel’, ‘warm’ en ‘leuk om het complete liefdesverhaal te horen’.Leuk om op de foto’s en film terug te zien dat Bente er zelf ook zichtbaar van heeft genoten. Bedankt Bente!
Daphne VerstijnenDaphne Verstijnen
19:12 05 Jun 23
Via Niels & Martijn (band) zijn wij in contact gekomen met Bente. Meteen hing er een fijne en ontspannen sfeer en voelde mijn man en ik ons erg op ons gemak. Bente luisterde met aandacht naar ons verhaal, dit was nogal een verhaal aangezien wij 10 jaar samen zijn. Vol plezier hebben wij ons verhaal met Bente gedeeld en waren erg benieuwd naar het verhaal van Bente zeker samen met Niels & Martijn. EN wat was het prachtig! Het verhaal werd precies verteld zoals wij zijn, we hebben gelachen, genoten en zeker ook een traan gelaten. Het was een prachtige dag en hier een Bente een enorme bijdrage aangeleverd.
Robin StoutjesdijkRobin Stoutjesdijk
17:12 29 Aug 22
We zijn heel blij met Bente op onze ceremonie, we raden haar zeker aan! Mooie woorden met een vleugje humor, en na afloop vele mooie complimenten over haar woorden teruggekregen van de gasten. Bente heeft onze ceremonie tot een onvergetelijk moment weten te maken, waar wij en onze gasten nog lang over zullen nagenieten! We zullen er niet van op kijken als we Bente terugzien op de volgende bruiloft van één van onze vrienden ;). Dankjewel Bente!
Jolien van OtterlooJolien van Otterloo
08:10 27 Aug 22
Babs Bente heeft onze trouwceremonie heel bijzonder gemaakt. Wij hebben Bente gevonden via een trouwwebsite en we hadden gelijk een goed gevoel. Daarna is ze langskomen bij ons thuis om kennis te maken. Vanaf het begin is Bente betrokken geweest bij onze bruiloft, niet alleen voor onze trouwceremonie maar verder vroeg ze regelmatig hoe het ging, ook had ze een aantal hele goede en fijne tips.Bente heeft echt de tijd genomen om ons te leren kennen. Onze trouwceremonie was dan ook heel bijzonder. Het was een prachtig verhaal met een lach en een traan, met een grapje maar ook serieus bij het officiële moment. Bente heeft ook contact opgenomen met meerdere dierbaren van ons en gevraagd naar een leuk verhaal of een bijzondere herinnering. Dit heeft ze allemaal verwerkt in haar verhaal.Bente, ontzettend bedankt voor je mooie trouwceremonie!
Hilde van den HeuvelHilde van den Heuvel
12:54 05 Jul 22
Wauw! Bente heeft onze trouwceremonie erg bijzonder gemaakt. Door onze persoonlijke verhalen af te wisselen met de mooie woorden van ouders en getuigen is het een prachtige ceremonie geworden! Achteraf hebben we vele complimenten ontvangen van ieder die aanwezig was. Ze heeft mooi gesproken, met een rustige stem en uitstraling, we zouden Bente aan iedereen aanbevelen!
Nicolette van ZomerenNicolette van Zomeren
10:22 29 Jun 22
Wat een mooie dag was het 22 Juni 2022, mede door de mooie en lieve speech die Bente heeft gegeven. Het contact vanaf het begin was goed, een lief en hartelijke Babs die goed aanvoelt wat we wilden. Bedankt Bente, xx
L RiekenL Rieken
09:38 13 Jun 22
Afgelopen zaterdag werd ons huwelijk voltrokken door Babs Bente.Bente heeft op prachtige wijze ons verhaal verteld. Vooraf is Bente bij ons langsgeweest en hebben we ons verhaal aan haar verteld. Ze heeft onze naasten gesproken en heeft alles samengevoegd tot een mooi, komisch en echt verhaal. Daarnaast heeft ze op een leuke manier de bruidskindjes betrokken bij de ceremonie.Bente, we willen je bedanken voor de geweldige ceremonie. De rust die jij uitstraalt tijdens het vertellen van ons verhaal en de grappen die daar af en toe tussendoor komen zorgden voor een hele relaxte en ontspannen sfeer, wat precies bij ons past! Je vertelde het verhaal alsof we elkaar al jaren kenden.Bente is een echte aanrader voor de grote dag!
js_loader

BABS Bente - Trouwambtenaar

Bente is bij ons thuis geweest om ons te leren kennen, ze heeft hiervoor alle tijd genomen. Wij hebben een prachtige ceremonie beleefd dankzij Bente, dit kregen wij ook terug te horen van onze gasten. Er is een mooi, boeiend en persoonlijk verhaal verteld. Wij raden daarom Bente ook bij toekomstige bruidsparen aan.
Bente ontzettend bedankt, een herinnering om nooit te vergeten!

Jeroen en Kristy

augustus 2021

Het geheel zat goed in elkaar, het was mooi hoe je alles aan elkaar had gebreid. Het veelvuldige contact tussen jou en onze familie en vrienden was echt de moeite waard. De ceremonie was heel persoonlijk en dat maakte het zo mooi. Nogmaals bedankt voor alle moeite die je in onze bruiloft hebt gestoken en de prachtige dag die je ons hebt gegeven!
Trouwambtenaar BABS Bente - Trouwen in het Engels

Oz en Danni
juni 2021

BABS Bente heeft van onze ceremonie een romantisch sprookje met een vleugje humor gemaakt. Tijdens het kennismakingsgesprek heeft zij de tijd genomen om naar onze verhalen te luisteren, welke ze daarna perfect heeft weten samen te voegen tot 1 geheel. Ze heeft naast onze verhalen ook die van de van de getuigen gevraagd, zodat het een persoonlijke touch had.

Kees en Marieke
september 2021

Terugblikken BABS Bente

Wat was het een schitterende dag, zeg! We hebben zo ontzettend genoten van het kasteel, de herfst, onze familie en vrienden, onze outfits en van jou als BABS. Zojuist de ceremonie weer helemaal terug gezien en het was nog mooier dan we hoopten. Je was heel zacht en lief, maar vooral rustig en relaxed. Omdat we zo uitgebreid hadden zitten kletsen, voelde het echt alsof je ons heel persoonlijk kende en dat kon je ook overdragen tijdens de ceremonie. Tijdens de voorbereidingen merkten we al dat je veel respect had voor onze keuzes, maar deze soms ook (ten goede) een beetje kon bijsturen. We kregen ook veel complimenten over jou hoor!

Hessel en Solange

november 2020

Getrouwd worden door BABS Bente is helemaal top. Er hangt een heerlijke ontspannen sfeer, Bente draagt een heel persoonlijk en mooi in elkaar gezet verhaal voor en alle gasten hebben de hele ceremonie lang een lach op hun gezicht. Super!
Terugblikken bruiloft

Stijn en Eefje
december 2020

Het verhaal dat je vertelde was persoonlijk en je nam echt de tijd voor ons. Hierdoor voelden we ons al snel op ons gemak. Een absolute plus is dat je daarnaast ook nog onze dierbaren hebt benaderd en dat je hun verhalen ook mee hebt genomen in je speech. Het was vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 klein, maar daardoor veel intiemer. De liefde was volop aanwezig! Door je open en vriendelijke uitstraling wisten we zeker dat het goed kwam.
Terugblikken bruiloft

Ivar en Janneke
december 2020

Buiten Trouwen

We kijken nog steeds met een fantastisch gevoel terug op onze bruiloft. Het gesprek vooraf was erg prettig, je luisterde naar onze wensen en er kon ook gelachen worden. De ceremonie zelf heb je zeer prettig begeleid. Het serieuze maar ook de grap kwam er allemaal in voor. Dat de ringen er niet waren, daar konden we samen hartelijk om lachen. We hebben veel positieve reacties ontvangen van onze gasten: “wat hadden jullie een leuke babs”. We willen jou zeker voor iedereen adviseren, wij zijn blij dat je ons getrouwd hebt.

Jorin en Mandy

september 2020

Wat was het een mooie dag, we zijn nog steeds heerlijk aan het nagenieten! Wij waren erg blij met onze keuze om jou als onze BABS te vragen! Zowel wij als onze familie vonden dat jij een geweldige speech gehouden hebt, zowel erg persoonlijk, ontroerend en met hier en daar wat humor. Jij hebt onze verhalen tot een mooi samenhangend verhaal gevormd. Een leuke insteek vonden wij dat je nog contact had gezocht met onze ouders.
Terugblikken - Trouwen in de Blaauwe Kamer

Thijs en Dorien
JULI 2020

Het was een fantastische dag en we hebben het gelukkig droog gehouden, zodat we buiten in de prachtige tuin konden trouwen. Fijn dat je daarin zo flexibel was. We hebben ontzettend genoten van de ceremonie en willen je hiervoor nogmaals hartelijk bedanken. Het paste helemaal bij ons en je gaf ons verhaal mooi weer.
Trouwen Huize Bergen

Roy en Marjoleine
JULI 2020

© 2021 BABS Bente | KVK 80524125