BABS Bente

Zelfstandig trouwambtenaar in Noord-Brabant

Zelfstandig trouwambtenaar inhuren

Ben je op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar uit de regio Noord-Brabant? Dan help ik je graag verder. Als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker begeleid ik trouwceremonies die je echt raken. Geen standaard verhaaltje of gedichtje of de historie van je trouwlocatie, maar een uniek verhaal, namelijk dat van jullie! Samen gaan we op zoek naar de mooie verhalen van jullie liefdesverhaal. Laten we samen een herinnering voor het leven creëren en het feest van de liefde vieren.

Trouwambtenaar op locatie in Noord-Brabant

Als zelfstandig trouwambtenaar kan ik op (bijna) alle locaties in Noord-Brabant je trouwceremonie vormgeven. Of je nu gaat trouwen in een prachtige orangerie, een historische kasteel, een open plek in het bos of in je eigen achtertuin, er is vaak heel veel mogelijk! Zeker als je ervoor kiest om ceremonieel te trouwen. In de meeste gemeenten kun je een verzoek indienen voor het toewijzen van een eenmalige trouwlocatie voor het wettelijk huwelijk en dan is de keuze dus helemaal aan jullie (binnen de regels van de gemeente). Kies de plek die echt bij je past en uniek is voor jullie.

Trouwceremonie BABS Bente Lambertuskerk Raamsdonk

Lambertuskerk, Raamsdonk

Ceremonie Klooster Bethlehem door BABS Bente

Klooster Bethlehem, Haren

Trouwambtenaar BABS Bente Hazelhof RIjsbergen Noord-Brabant

De Hazelhof, Rijsbergen

Trouwlocaties Noord-Brabant

Als zelfstandig trouwambtenaar ben ik op vele prachtige locaties in Noord-Brabant geweest. Zoals bij Klooster Bethlehem in Haren met zijn prachtig sfeervolle kapel. Klooster Bethlehem heeft alles onder één dak en regelt jouw huwelijksdag tot in de puntjes.
Bij Buitengewoon de Phil in Tilburg kan al snel een festival vibe gerealiseerd worden. Deze locatie heeft een grote tuin met mooie stretchtenten en straalt een relaxte sfeer uit.
De Hazelhof in Rijsbergen heeft schitterde tuinen met verschillende sferen. De ceremonie kan buiten gehouden worden, maar ook in de sfeervolle Tuinkamer. Heerlijk dineren aan lange tafels onder de bomen. Zelfs jullie feestje kan in de tuin georganiseerd worden.
De Lambertuskerk in Raamsdonk is een prachtig monumentaal gebouw en een geliefde plek voor een romantische huwelijksvoltrekking, met zijn prachtige hoge witte muren en indrukwekkende ramen.
Als je op zoek bent naar een trouwlocatie waar je het hele weekend kunt verblijven met je gasten, dan kan ik je Kasteel van Oijen, in de Gemeente Oss, aanraden. Het is een super sfeervolle locatie waar je je trouwdag op één plek kunt vieren. Op de binnenplaats staat de ceremonie al klaar, terwijl in de boomgaard alles gereed wordt gemaakt voor het toostmoment. ’s Avonds kan er een mooi feest gegeven worden in de ‘schuur’. De locatie heeft ook verschillende binnenruimtes voor als het weer tegenvalt. En je kunt er met (een deel van) je gasten blijven overnachten om de volgende dag nog eens relaxt na te praten met je gasten.

BABS uit Noord-Brabant

Ik woon met veel plezier aan het water in de buurt van Den Bosch en kan op vele locaties in Noord-Brabant jullie trouwceremonie begeleiden.
Vraag je je af hoe je van je trouwceremonie een onvergetelijke ervaring kan maken? Ik maak als zelfstandig trouwambtenaar, ook wel BABS genoemd, een hele persoonlijke beleving van jullie trouwceremonie. Woorden die bij mij passen als BABS zijn informeel, liefdevol, echt persoonlijk, positief, denken in mogelijkheden, humor en creatief. Dit merk je in mijn aanpak, ons contact en de trouwceremonie. 

BABS uit Brabant

Karlijn en Dwight trouwden aan het water bij Beachclub Sunrise (Eindhoven) en vertelden over hun trouwceremonie:


“Bente heeft onze huwelijksceremonie op een geweldige manier begeleid. Bij de eerste kennismaking hadden we direct een goed en vertrouwd gevoel.
Bente heeft een ontzettend mooi verhaal samengesteld op basis van onze verhalen en die van onze familie en vrienden. Bente heeft ons, maar ook onze gasten echt weten te raken, afgewisseld met wat goed geplaatste humor.”

Fotocredits: Nicole Ermen

Victor en Miranda trouwden in het bos bij Meneer Van Eijck (Oisterwijk) en vertelden over hun trouwceremonie:

“Bente heeft ons verhaal prachtig naar papier vertaald, na een fijne en uitgebreide kennismaking bij ons thuis.
Op het moment van de ceremonie hoor je hoe mooi het verhaal is. Bente brengt het met rust en humor en er is ruimte voor een lach en een traan. De familie en vrienden hebben ademloos geluisterd, gelachen en een traan gelaten. Ons verhaal was raak en werd zeer gewaardeerd door familie en vrienden.
Bente is voor ons echt een geweldige BABS! Nogmaals dank Bente.”

Trouwambtenaar BABS Noord-Brabant bij Meneer van Eijck Oisterwijk

Fotocredits: Nanda van der Eijk

Wil je weten of ik de BABS ben die past bij jullie en bij jullie trouwceremonie?
Ik kom graag vrijblijvend bij je thuis langs om met jullie kennis te maken om te zien of de klik er is. Neem contact met me op en we spreken elkaar snel.