BABS Bente

Zelfstandig trouwambtenaar in Noord-Brabant voor een echt persoonlijke trouwceremonie

Zelfstandig trouwambtenaar inhuren

Ben je op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar uit de regio Noord-Brabant? Dan help ik je graag verder. Als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker begeleid ik trouwceremonies die je echt raken. Geen standaard verhaaltje of gedichtje of de historie van je trouwlocatie, maar een uniek verhaal, namelijk dat van jullie! Samen gaan we op zoek naar de mooie verhalen van jullie liefdesverhaal. Laten we samen een herinnering voor het leven creëren en het feest van de liefde vieren.

Trouwambtenaar op locatie in Noord-Brabant

Als zelfstandig trouwambtenaar kan ik op (bijna) alle locaties in Noord-Brabant je trouwceremonie vormgeven. Of je nu gaat trouwen in een prachtige orangerie, een historische kasteel, een open plek in het bos of in je eigen achtertuin, er is vaak heel veel mogelijk! Zeker als je ervoor kiest om ceremonieel te trouwen. In de meeste gemeenten kun je een verzoek indienen voor het toewijzen van een eenmalige trouwlocatie voor het wettelijk huwelijk en dan is de keuze dus helemaal aan jullie (binnen de regels van de gemeente). Kies de plek die echt bij je past en uniek is voor jullie.

BABS uit Noord-Brabant

Ik woon met veel plezier aan het water in de buurt van Den Bosch en kan op vele locaties in Noord-Brabant jullie trouwceremonie begeleiden.
Vraag je je af hoe je van je trouwceremonie een onvergetelijke ervaring kan maken? Ik maak als zelfstandig trouwambtenaar, ook wel BABS genoemd, een hele persoonlijke beleving van jullie trouwceremonie. Woorden die bij mij passen als BABS zijn informeel, liefdevol, echt persoonlijk, positief, denken in mogelijkheden, humor en creatief. Dit merk je in mijn aanpak, ons contact en de trouwceremonie. 

Karlijn en Dwight trouwden aan het water bij Beachclub Sunrise (Eindhoven) en vertelden over hun trouwceremonie:
“Bente heeft onze huwelijksceremonie op een geweldige manier begeleid. Bij de eerste kennismaking hadden we direct een goed en vertrouwd gevoel.
Bente heeft een ontzettend mooi verhaal samengesteld op basis van onze verhalen en die van onze familie en vrienden. Bente heeft ons, maar ook onze gasten echt weten te raken, afgewisseld met wat goed geplaatste humor.”

BABS uit Brabant

Wil je weten of ik de BABS ben die past bij jullie en bij jullie trouwceremonie? Ik kom graag vrijblijvend met jullie kennismaking om te zien of de klik er is. Neem contact met me op en we spreken elkaar snel.

Website logo

BABS Bente - Dé persoonlijke trouwambtenaar

Bente Kesler  |  info@babsbente.nl  |  06 27 54 22 28

© 2021 BABS Bente | KVK 80524125