BABS Bente

Samen een prachtige memorabele trouwceremonie vormgeven.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen ? Willen jullie meer weten over mijn werkwijze ? Dat snap ik helemaal! Om te ontdekken of we met z’n drieën een goede klik hebben, ontmoeten we elkaar eerst in een ontspannen setting bij mij of bij jullie thuis. We bespreken jullie wensen en ideeën en samen bekijken we de mogelijkheden om de trouwceremonie helemaal speciaal en uniek te maken voor jullie. Daarna besluiten we pas of we de ceremonie samen gaan vormgeven.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact met jullie en ga ook bij de vrienden en familie, die belangrijk voor jullie zijn, op zoek naar jullie unieke verhalen. Je zult soms verrast zijn door de humoristische verhalen die dierbaren mij toevertrouwden en je zult af en toe even over je schouder kijken om een liefdevolle blik op te vangen.

Wat je van mijn werkwijze kunt verwachten:

  • Uitgebreide persoonlijke ontmoeting met jullie als bruidspaar
  • Verhalen ophalen bij dierbaren
  • Schrijven en vormgeven ceremonie
  • Ceremonie op de huwelijksdag
  • Altijd bereikbaar via mail, Whatsapp en telefoon
  • Meedenken, uitgaan van mogelijkheden, flexibel, creatief en persoonlijk

Ik vind het belangrijk dat jullie ceremonie uniek is en speciaal voor jullie. Of je nu voor de wet trouwt of ceremonieel, dat is aan jullie. Mijn ceremonies zijn maatwerk en er is ontzettend veel mogelijk. Het all-in tarief voor een persoonlijke trouwceremonie is €990.
Om voldoende aandacht te kunnen besteden aan jullie als bruidspaar, ben ik voor een beperkt aantal bruiloften per maand beschikbaar. Neem snel contact met me op om te zien of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

© 2021 BABS Bente | KVK 80524125